donderdag 12 augustus 2010

De Scheene Kunstroute

Titi Zaadnoordijk, die de artistieke leiding heeft en ook meedoet aan het Leporelloproject 'Over vissen en vogels', heeft me gevraagd te exposeren tijdens de Scheene Kunstroute 2010, vandaag 12 augustus t/m zondag 15 en 26 t/m 29 augustus van 11.00 tot 17.00 uur.


De Scheene Kunstroute is genoemd naar de rivier de Scheene, het middelpunt van de Rottige Meenthe, een oud veengebied, ook wel aangeduid als de Friese Weerribben.
Tijdens de Scheene Kunstroute stellen zes in het gebied woonachtige kunstenaars, waaronder Titi, hun atelier open voor bezoekers en wordt op locatie het werk van andere deelnemers getoond.

Naast de prachtige natuur en de kunst nog zijn er meer aanleidingen om hier te gaan kijken:

Een optreden van de Friese fadozangeres Nynke Laverman op zaterdag 14 augustus bij het krieken van de dag en na afloop van haar optreden een ontbijt samen met haar en haar band!
Of wat te denken van een poezieavondop zaterdagavond 28 augustus met Diana Ozon en Titi Zaadnoordijk, met als feestelijk afloop een literaire disco!
Ook zal voor het eerst het boek van het project 'Over vissen en vogels' te zien zijn.
Info over de route, de deelnemers en de activiteiten http://www.kunstaandescheene.nl/
http://www.titi.nl/

About the art route in Scherpenzeel (Frisia) that started on august 12, showing the book and works from our project 'Of Fishes and Birds' for the first time!